• Aanbieding!

Midland BTX1 Pro intercom twinpack

€ 269,00
€ 239,00 € 30,00 korting
Inclusief belasting
De Midland BTX 1 Pro is het ideale systeem, niet alleen voor bestuurder en passagier, maar vanaf nu ook van motor naar motor. Dit betreft een twinpack
Aantal

  • Veilig betalen met iDeal, Paypal of Creditcard Veilig betalen met iDeal, Paypal of Creditcard
  • Gratis bezorgd boven de € 50,- Gratis bezorgd boven de € 50,-
  • Gratis retour sturen binnen 30 dagen. Gratis retour sturen binnen 30 dagen.

De Midland BTX 1 Pro is het ideale systeem, niet alleen voor bestuurder en passagier, maar vanaf nu ook van motor naar motor. Dit in full duplex modus met digitale kwaliteit, DSP - ruisonderdrukking en AGC systeem (dat kan worden uitgeschakeld) om het volume automatische te regelen op basis van achtergrondgeluid.

Als je dus met vrienden of familie een tourrit aan het rijden bent, op vakantie bent of gewoon lekker 's avonds met vrienden er even op uit trekt kun je met dit systeem contact houden (het bereik is tot 300 meter in het open veld). Handig om bijvoorbeeld te bespreken als je een stop wilt houden of om de route samen te bepalen.
Daarnaast kun je ook naar je favoriete radio zenders luisteren (met RDS en 6 voorkeuze zenders), maar ook bellen behoort met deze set tot de mogelijkheden.
Ook heb je de mogelijkheid om deze set te koppelen aan je navigatiesysteem zodat je de aanwijzingen in je helm kunt horen.

Het ideale aan de Midland motor communicatie set is dat deze set ook kan communiceren met sets van andere merken. Hebben je vrienden bijvoorbeeld een Sena? Geen probleem. Gewoon aan elkaar te koppelen.

Dit betreft een twinset en bestaat dus uit twee complete sets

Midland

Datasheet

Automatische volume regeling
Ja
Waterbestendig
Ja
Bluetooth
4.2
Luidsprekers
Stereo
Intercom
2 personen
Muziek delen
Ja
FM radio
Ja (6 voorkeuze zenders)
Bereik
tot 300m
RDS
Ja
Spreektijd
35 uur
Koppelbaar met andere merken
Ja
Aantal telefoons geheugen
2
VOX
Ja
Bedrade connectie mogelijk
Ja

Reviews

Schrijf een review

Midland BTX1 Pro intercom twinpack

De Midland BTX 1 Pro is het ideale systeem, niet alleen voor bestuurder en passagier, maar vanaf nu ook van motor naar motor. Dit betreft een twinpack

Schrijf een review