Retourbeleid

Het kan natuurlijk zo zijn dat het artikel dat je bij Motorhal hebt besteld niet volgens wens is, of dat u zich toch heeft bedacht. Wij begrijpen dit heel goed en geven u dan ook de mogelijkheid om dit binnen 30 dagen naar ons terug te sturen. De artikelen moeten wel in ongebruikte staat zijn, en de verpakking moet ook in ongeopende staat zijn. Wanneer u aan deze voorwaarden voldoet kunt u uw artikelen naar ons terug sturen.

Bij elke bestelling sturen wij standaard een link mee op de factuur. Wanneer u uw bestelling terug wilt sturen (of een deel daarvan) kunt u dit online formulier invullen en de instructies op de online retourportal volgen. U kunt uw artikelen ook retour sturen door hier te klikken.

Motorhal
t.a.v. Retouren
Bunnemaheerd 132
9737 RG Groningen.

Kosten en risico retoursturen.

De kosten voor het retour sturen naar ons zijn voor u geheel gratis wij nemen deze kosten totaal voor onze rekening. U bent wel verantwoordelijk voor het goed retour sturen van uw artikel(en), zorg dat het artikel goed verpakt is (het liefst in de doos waarin u uw bestelling heeft ontvangen).
Stuurt uw uw gehele bestelling terug dan krijgt u van ons de eventuele bezorgkosten die in eerste instantie heeft betaald geheel terug (€2,99)

Teruggestuurd en dan?

Zodra wij uw retourzending ontvangen krijgt u hiervan van ons een bevestiging. Wij zorgen er dan voor dat wij uw geld binnen 14 dagen terugstorten op uw rekening.

Vragen en/of opmerkingen?

Heet u nog vragen of opmerkingen dan horen wij dat graag van u. U kunt altijd contact met ons opnemen via klantenservice@motorhal.nl