Betaling en Levering

Betaling

Bij Motorhal vinden wij betrouwbaarheid en veiligheid erg belangrijk. Daarom kunt u bij ons op de volgende manieren betalen:

  • iDeal - Eenvoudig en veilig online betalen via uw eigen bank
  • PayPal - Veilig online betalen met uw PayPal rekening
  • Vooruitbetaling via bank (overboeking)

Betaalmogelijkheden

Levering

Voor het verzenden van uw bestelling werken wij samen met DHL. Als de artikelen bij ons op voorraad zijn zal de levertijd tussen de 1 en 2 werkdagen zijn.
DHL levert uw bestelling bij u thuis af of wanneer u niet thuis bent zal dit bij één van uw buren worden geprobeerd. Wanneer uw bestelling bij uw buren is afgeleverd zal u hiervan bericht krijgen. Op het moment dat wij uw bestelling versturen zullen wij u een Track en Trace nummer meesturen waarmee u uw pakket kunt volgen.
Wij verzenden uw bestelling boven de €15,- geheel gratis! Wij nemen de verzendkosten voor onze rekening.
Voor bestellingen onder de €15,- rekenen wij €2,99 verzendkosten.

Wanneer u uw bestelling heeft ontvangen vragen wij u zo spoedig mogelijk de artikelen te controleren op de juiste werking (Ondanks het feit dat wij alle artikelen controleren voordat deze ons magazijn verlaten kan het helaas zo zijn dat wij iets over het hoofd zien of dat er tijdens het transport iets gebeurt). Mocht uw artikel of één van uw artikelen niet in goede staat zijn verzoeken wij u vriendelijk dit zo snel mogelijk bij ons te melden zodat wij dit op een juiste manier voor u kunnen oplossen. U kunt hiervoor gebruik maken van het contact formulier op onze website door hier te klikken, maar u kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar klantenservice@motorhal.nl Vermeld hierin alstublieft wel uw ordernummer om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.